Rapha Festive 500 2017

Het jaar is weer bijna voorbij, dat betekend dat de Rapha Festive 500 er aankomt.

Een mooie uitdaging om de laatste 8 dagen van het jaar fietsend door te komen.            500 kilometer in 8 dagen, buiten niet op een indoor trainer dus. Het trotseren der elementen kan beginnen deze dagen.

De ideale manier om je jaar kilometers nog wat op te schroeven en de kerst kilo’s niet al te hoog op te laten lopen.

rapha-festive-500-2016-v1-R3

Vorig jaar reedt ik in deze week 618 kilometer, waarbij de eerste rit al een ruime 200 kilometer was.

Vanuit Tiel ging ik richting Nijmegen om daar samen met Bruno Bobbink verder door te fietsen naar Maastricht. Bruno reedt vanuit Zuthpen naar Liege om de dagen erna door te fietsen naar Barcelona. Dit was een mooi begin van de Rapha Festive 500 2016 editie. De kou, tegenwind, regen en zonneschijn maakte dit een rit om nooit te vergeten.

Maar goed het is nu 2017 en het Rapha Festive 500 feest kan weer bijna beginnen!              Hebben jullie er ook al zin in?

Ik ben voor dit jaar alweer druk bezig met plannen. Een rondje IJsselmeer ligt al op het tekenbord. Het wordt een rit van een goede 300 kilometer over dijken en door polders.

Ik weet dat het nog een maand duurt voordat het 24 december is maar misschien vind je het leuk om samen te fietsen in deze week of wil je mee om het IJsselmeer?
Op donderdag 28 december staat de rit rond het IJsselmeer gepland.
Laat het vooral even in een reactie weten als je mee wilt! Er zijn al een aantal aanmeldingen maar hoe meer gezelligheid onderweg, hoe leuker de rit wordt.

Ook via mijn instagram zal ik er aandacht aan besteden dus mocht je het daar willen volgen of reageren kan dat natuurlijk ook.

PS; Aan het einde van die week kun je weer je Rapha Festive 500 badge aanvragen, altijd mooi voor je fiets trofeeën verzameling.

rapha-festive-500-2016-v1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: